Wanneer

08/02/2019 - 05/04/2019    
09:30 - 11:00

Reserveringen

Inschrijvingen gesloten

Waar

Vijfhuizenstraat 9, 2260 Westerlo
Vijfhuizenstraat 9, Westerlo, 2260

Evenement type

Tijdens deze reeks versterken we onze innerlijke kracht dankzij een uniek combinatie van qigong en ademhalingsoefeningen. We duiken samen naar de kern van ons eigen centrum en laden ons energiecentrum op met nieuwe vitaliteit.

We versterken van onze globale buikruimte. Stap voor stap produceren we een hoger energieveld. Zo bereiken we makkelijker een hoger potentieel, nodigen we meer verlichting uit in ons leven, en last but not least voorkomen we op lange termijn uitputting en burn-out. We versterken lichaam én geest.

Volgende methoden komen aan bod:

Ijzerenhemd Qigong is een van de beste methoden om een krachtig lichaam te ontwikkelen. Het verbetert de lichaamshouding, helpt ons om diep te “aarden”, sterkt ons beendergestel, pezen en inwendige organen. Zo ontstaat een een beschermend “ijzeren hemd”, dat innerlijke en uiterlijke letsels afweert.

Door speciale meditatietechnieken activeren we een “innerlijke energiestroom” in onze onderbuik, verwarmen we onze globale buikholte en laden deze op met Qi. Dit alles sterkt onze vitaliteit, ons libido, ons immuunsysteem, alsook de hoedanigheid van onze hersenen.

Tao Yin, ookwel de Chinese rugschool genoemd, bestaat uit ontspannende ademhalings- en rekoefeningen, die de onderrug versterken en levenskracht geven. We versterken onze Psoas-spier, en ontgiften de nieren. Actieve training, liggende speelse oefeningen voor de wervelkolom en meditatieve diepe ontspanning versmelten tot een eenheid.

Deze reeks is zowel geschikt voor beginners als voor verder gevorderden. De lessen kunnen ook los gevolgd worden.

Bijdrage: 10 euro/les

Data: vrijdagen 8, 15 en 22  februari & 1, 15, 22 en 29 maart & 5 april telkens van 09:30 tot 11:00 uur.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.