Wanneer

20/06/2020 - 21/06/2020    
10:00 - 17:00

Reserveringen

Inschrijvingen gesloten

Waar

Meditatiehuis Aiwa
Vijhuizenstraat 9, Westerlo, 2260

Evenement type

Ervaar je eigen liefde en libido als een bron van innerlijke healing en van een diepere relatie met jezelf en met je partner.

De praktijk van “Helende Liefde” – ookwel de “Tao van de seksualiteit” genoemd – is een onderdeel van de innerlijke qigong. In deze helende praktijk wordt een zelfgenezend- én een verjongingsproces in gang gezet. De vitaliteit van ons volledige organisme verhoogt en alle cellen van ons lichaam worden gevoed met nieuwe levensenergie.
Seksuele energie wordt beschouwd als de essentie van ons Zijn. Het is de basis voor onze creativiteit, onze vitaliteit en onze spirituele processen. We harmoniseren en verhogen niet alleen onze seksuele energie, we zetten deze ook om in spirituele energie.
We leren om heel bewust de energie van onze eierstokken (vrouwen) en van teelballen (mannen) te verhogen én we brengen deze energie langs onze ruggegraat naar ons brein, onze klieren en onze organen. Hierdoor wordt onze seksuele energie een basis voor onze zelfgenezings – en verjongingsprocessen. Dit komt niet alleen onze relatie met onszelf ten goede maar ook met onze partners.
Daarnaast verbinden we de liefde van ons hart met ons seksualiteit. Het samensmelten van deze twee essentiele levenskrachten geeft ons een sleutel naar een meer liefdevolle relatie met onszelf, een diepere innerlijke voldoening en ook een diepere connectie met onze dierbaren.
Alle oefeningen hebben ook een heilzaam effect op allerhande klachten in onze onderbuik, menstruatieklachten, impotentie, prostaatproblemen, … alsook een harmoniserend effect tijdens en na de menopauze.
Tijdens dit weekend combineren we de oefeningen van de “Helende Liefde” met innerlijke meditaties, stilte, ademhalingsoefeningen en eenvoudige lichaamsbewegingen. Het is net deze combinatie die een diep effect kan geven.
Bijdrage voor dit weekend: 245 euro – indien je inschrijft voor 21 mei betaal je slecht 220 euro. Deelname aan de midzomermeditatie van vrijdagavond is inbegrepen.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.