Wanneer

10/07/2020    
09:30 - 11:00

Reserveringen

Inschrijvingen gesloten

Waar

Meditatiehuis Aiwa
Hulst 5, Blauberg, 2230

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

We trekken samen met ons kind de weide van de paarden in en maken contact met onszelf, met ons kind en met de natuur. Lucky en Sue – onze 2 paarden – staan in de weide naast ons. Samen met ons kind doen we heilzame bewegingen en vooral we genieten van het moment en van elkaars aanwezigheid. We zorgen voor onszelf, voor ons kind, voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Wat inspireert mij? Reeds van kindsaf voel ik een grote liefde van en voor paarden. Ik heb nu het geluk om met ons gezin in de natuur te wonen bij onze paarden. Sinds 2011 geef ik qigong- en meditatielessen aan volwassenen. Daarnaast heb ik een uitgesproken interesse in de Vedische Chakrapsychologie. De coronacrisis gaf mij de kans om samen onze kinderen aan de slag te gaan met de hieraan verbonden yoga-oefeningen. Deze ervaring wil ik graag met jullie delen.

Data: Maandag 6 juli, van 13:30 – 15:00 uur;
Vrijdag 10 juli, van 09:30 – 11:00 uur.

Bijdrage: 11 euro/per les/per koppel.

Locatie: Hulst 5 – Blauberg.

Geschikt voor kinderen van 3 – 12 jaar. Mee te brengen: yogamatje. We dragen comfortabele kledij. We zijn afhankelijk van het weer. Ingeschreven deelnemers krijgen 24 uur op voorhand de bevestiging dat het kan doorgaan. We respecteren elkaars afstand. Maximum aantal koppels: 10.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.