Wanneer

07/11/2020    
10:00 - 18:00

Waar

Meditatiehuis Aiwa
Vijhuizenstraat 9, Westerlo, 2260

Evenement type

Anke biedt op zaterdag 7 november in ons meditatiehuis individuele sessies aan met betrekking tot pre- en perinatale ervaringen (PPN).

Voor wie graag in privaat sfeer naar zijn thema wil kijken.

Veel thema’s die ons in het volwassen leven bezig houden, hebben een belangrijke bron in persoonlijke ervaringen tijdens en vóór de geboorte. B.v. relatiepatronen en levensovertuigingen worden hier al (mee) gevormd.

In een PPN sessie ontvouwen zich prille ervaringen die op dit moment wezenlijk zijn voor het leven NU.

Anke begeleidt dit proces met toewijding en een warm hart. Zij houdt het energetisch veld vanuit een neutrale houding en vanuit een groter veld van compassie voor alles en allen.

PPN sessies zijn ook geschikt voor ouder(s) die zwangerschap en geboorte van hun kind in een ander licht willen bekijken.

Baby’s beleven de tijd in de buik van de mama en hun geboorte als volwaardige en voelende wezen. Zij tonen  door wenen en/of in een bepaald gedrag dikwijls wat zij hebben mee gemaakt tijdens de zwangerschap en geboorte.

Voor een PPN sessie waar het gaat over jouw baby of kind, komen eerst de ouder(s) alleen.  Zij ervaren door representaties wat hun kind in zwangerschap en geboorte gevoeld en doorstaan heeft en krijgen een ander blik op wat het kind door wenen en gedrag aan hun wil vertellen.

PPN sessies werken emotioneel, fysisch als psychisch diep, het is aangewezen daarna voldoende tijd te nemen om dit proces ruimte te geven.

De duurtijd: ca. 1,5 uur.

Bijdrage: 120 euro

Locatie: Meditatiehuis Aiwa, Vijfhuizenstraat 9, 2260 Westerlo.

Gelieve een afspraak te maken telefonisch 0476/21.75.19 of per mail katrien@meditatiehuisaiwa.be.