Wanneer

09/06/2018 - 10/06/2018    
10:00 - 17:00

Reserveringen

Inschrijvingen gesloten

Waar

Meditatiehuis Aiwa
Vijhuizenstraat 9, Westerlo, 2260

Evenement type

Sheng Zhen Healing Qigong is een algemene qigongvorm om alle organen en onze levensenergie in evenwicht te brengen. Onze “vijf elementen” worden geharmoniseerd, omdat we vooral ons hart, maar ook onze longen, lever, milt en nieren een innerlijke massage gaan geven. Tijdens de lentemaanden is het in het bijzonder zeer gunstig om onze leverenergie in beweging te zetten.

Naast deze fysieke weldaden geeft Sheng Zhen Healing Qigong ons de mogelijkheid om onze oude levenspatronen te doorbreken. Na het beoefenen van Healing Qigong is ons hart open. Mensen die vaak last hebben van depressies of van innerlijke blokkades zullen zich terug geïnspireerd voelen door het leven. We voelen de hoop in ons hart dat de dingen echt kunnen veranderen. Onze geest is terug fris, maar toch zeer kalm. Onze emoties zijn meer in balans.

Sheng Zhen Healing Qigong bestaat uit 3 reeksen van 10 bewegingen. Tijdens dit weekend vormen de eerste 10 bewegingen de basis. Daarnaast proeven we van de 2de reeks van 10 bewegingen.

Dit weekend wordt gegeven door Carsten Dohnke zelf. Carsten is een internationaal gekend qigongleraar, vanwie ikzelf deze mooie qigongvorm leerde. Het is dan ook een unieke kans om met hem een weekend te kunnen oefenen, hier in de Kempen. Carsten geeft de les in het Engels, wij vertalen naar het Nederlands.

Data:

Vrijdagavond: 18:30 tot 20:30 uur,  gratis & vrijblijvende kennismakingsavond voor de ingeschreven deelnemers – indien je niet kan deelnemen aan het ganse weekend, maar je wil toch kennismaken met Carsten en met deze mooie qigongvorm, dan betaal je voor deze avond 25 euro;

Zaterdag: 10:00 tot 18:00 uur;

Zondag: 10:00 tot 17:00 uur.

Bijdrage: 220 euro voor het weekend

Mogelijkheid tot lunch en overnachting op aanvraag.

 

 

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.