Wanneer

22/10/2019 - 26/10/2019    
19:00 - 21:00

Reserveringen

Inschrijvingen gesloten

Waar

Meditatiehuis Aiwa
Vijhuizenstraat 9, Westerlo, 2260

Evenement type

Meer dan 30 jaar geleden ontdekte Sophie Hellinger* de methode Cosmic Power® van een Srilankese arts. Het gaat om het contact met de universele energie, die voor iedereen te ervaren is. De basis bestaat uit een bepaalde vorm van ademen. Dit bewustwordings- en heling-systeem heeft Sophie Hellinger in de loop van de voorbije 3 decennia volgens haar inzichten en vereisten in combinatie met het familieopstellen verder ontwikkeld. Cosmic Power® is de kracht die achter alles werkt. Het is beweging en beweging is leven. Het leven is de uitdrukking van zijn. Ons lichaam is het fysische instrument, om het leven in het hier en nu te manifesteren.

De verbinding met deze scheppende kracht van liefde te sterken en te vernieuwen is een belangrijk deel van deze cursus en dit vergt van iedere cursusdeelnemer voldoende bereidheid en discipline. Deze kracht is gericht op meer. Meer liefde in relaties, meer gezondheid, meer succes en vreugde in wat we ondernemen.

Het is een weg waarbij je leert meester te worden van je gedachten, gevoelens, lichaam, geest en ziel. Als je lang genoeg, dikwijls genoeg, intensief genoeg, met toewijding en liefde deze weg volgt, kan niets en niemand jou stoppen, tenzij jijzelf.

Gedurende vijf opeenvolgende dagen (elke dag ca. 2 uur) wordt de methode uitgelegd en toegepast. Je bekomt instrumenten die je kunt inzetten bij jou zelf en in jouw directe omgeving. Vereiste instelling: ‘ik neem de verantwoording voor mijn geluk en welzijn’. 

De cursus wordt gegeven door Odilon Mets, familie- & organisatieopsteller

Deelnamekosten: 35 euro voor de reeks

Volgende dagen: dinsdag 22 tem zaterdag 26 oktober elke avond start om 19u (ca. 2 uren).

Sophie Hellinger is de vrouw van Bert Hellinger, grondlegger van het Familieopstellen, zij is de drijvende kracht achter de Hellinger Lebenschule, waar zij zowel het familieopstellen in verbinding met Cosmic Power® over heel de wereld verspreid.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.