Wanneer

23/10/2020    
19:00 - 21:30

Reserveringen

Inschrijvingen gesloten

Evenement type

Carsten neemt ons deze avond mee naar onze eigen innerlijke stilte, bron van alle wijsheid.

De lessen van Carsten vinden hun wortels in het mystieke pad van de Dao. Hij heeft het potentieel om ieder van ons dichter bij ons hart te brengen en dichter bij wie we werkelijk zijn. Vanuit deze verbinding geeft hij ons tools voor ons dagelijks leven, ons geluk, onze gezondheid en onze innerlijke groei.

Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring in Taoïstische praktijken, meditatie, Qigong en gevechtskunsten. Hij studeerde 4 jaar samen met shaolin meesters in China, heeft een universitair diploma in Chinese studies, en spendeerde vele jaren van zijn leven met verschillende Qigong- en Daomeesters. Hij verdiept graag zijn inzichten met het bestuderen van westerse wetenschappen, anatomie, therapie en filosofie.

Carsten creëert voor elke deelnemer een veilig en inspirerend energieveld, zodat ieder meekan op z’n eigen tempo. Zijn lessen bevorderen groei op verschillende niveaus – fysiek, emotioneel en spiritueel. We veranderen horizontaal onze houding ten opzichte van onszelf, onze problemen en de buitenwereld, en verticaal ten opzichte van hemel en aarde en mogelijk zelfs de oneindigheid.

Bijdrage: 45 euro.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.